top of page
omoss.jpg
loggany_edited.png

Om oss

.

Fästpunkt 1
Fästpunkt 2

Varmt välkommen till oss på Déus Longstay. Vi befinner oss i Rosersberg i en naturnära omgivning nära till kommunala färdmedel såsom buss och tåg. Med bil är det endast nio minuter bort till Arlanda.
 
Huvudbyggnaden som tidigare var en gammal skola, nämligen Norrsunda skola, byggdes vid sekelskiftet och står ståtligt kvar i all sin prakt. Vi har till och med bevarat den gamla trappan som det sprungits i alla dessa år.
 
Hos Déus Longstay bor du i välplanerade longstay rum. Passar perfekt för affärsresenären, din personal och dig som är mellan två boenden. Som gäst har du tillgång till lounge med stora fönsterpartier ut mot innergården. En perfekt yta för att arbeta i. Denna del kan även abonneras för arrangemang. Tvättstuga finns samt restaurang (tillfälligt stängd för renovering).
 
Hoteller erbjuder11 olika rumstyper och 60 rum. Vi har allt från mindre och enklare singelrum perfekt för enstaka övernattningar, singelrum med utrustat pentry - perfekt som företagsbostad eller tillfälligt boende, familjerum, rymliga twinrum med 2 enkelsängar och sviter för dig som vill lyxa till det.
 
Vi tar emot bokningar för enstaka dagar, företagsavtal, och longstay.

bottom of page